Winkelmanagement

Welkom op de inschrijvingspagina van Winkelmanagement! 

HERINSCHRIJVINGEN
Inschrijven kan online voor personen die reeds cursist zijn in de opleiding Winkelmanagement. Inschrijven kan voor onderstaande opleidingsonderdelen. Indien het niet mogelijk is om voor een bepaald opleidingsonderdeel online in te schrijven, verwijzen we je graag door naar het secretariaat.

De uurroosters vind je hier.

NIEUWE CURSISTEN
Nieuwe cursisten dienen zich steeds via het secretariaat in te schrijven. We raden je aan om vooraf een infosessie te volgen. Dat kan op volgende momenten

Om te kunnen starten met de opleiding kom je eerst langs voor een intakegesprek! Tijdens dit gesprek bespreken we je voorkennis, ervaring en motivatie om met de opleiding te starten. Gelieve een afspraak te maken door een mailtje te sturen naar winkelmanagement@avondschool.be. Vergeet niet om je CV en sollicitatiebrief mee te brengen.

Wijziging aanbod HBO5 vanaf 1 september 2019

Sinds het schooljaar 2014-2015 is ieder CVO dat HBO5 aanbiedt, verplicht om samen te werken met een hogeschool. Zo maakt CVO Panta Rhei deel uit van het samenwerkingsverband met de HoGent.

Vanaf 1 september 2019 is het enkel de HoGent die de HBO5-opleidingen zal aanbieden en niet meer CVO Panta Rhei. Deze inkanteling brengt heel wat veranderingen met zich mee. Zo zal het aanbod en de inhoud van de HBO5-opleidingen gedeeltelijk wijzigen. 

Voor de opleiding Winkelmanagement betekent dit dat de huidige opleiding blijft bestaan en dat de HoGent de opleiding zal aanbieden in plaats van CVO Panta Rhei.